call-us-button از 14:30 تا 20 |  02186046125

جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

طرف قرارداد با مجلس شورای اسلامی

طرف قرارداد با مجلس شورای اسلامی

وزوز گوش در سفرهای هوایی

middle-aged-women-feel-headache-airplane-630092396

آنچه در مقاله وزوز گوش در سفرهای هوایی می خوانید

وزوز گوش و ارتفاع

آیا تاکنون برایتان پیش آمده که صداهایی مانند سوت یا زنگ در گوشتان بشنوید؟ آیا شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که در طول پرواز با هواپیما یا پس از آن، صدای وزوز در گوش‌شان می‌شنوند؟ اگر پاسختان به این سؤال‌ها «بله» است، احتمالاً علائم بیماری وزوز گوش را تجربه می‌کنید. اما نگران نباشید! در این مقاله قرار است یاد بگیریم که اصلا وزوز گوش چیست و راه حل درمان وزوز گوش چگونه است؟؛ پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

وزوز گوش چیست و چگونه به وجود می‌آید؟

وزوز گوش عبارت است از شنیدن یک صدای گوش‌خراش یا زنگ در گوش. وزوز گوش مشکلی شایع بوده و حدوداً 15 تا 20 درصد افراد با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند. البته وزوز گوش به‌خودی‌خود یک بیماری محسوب نشده و می‌تواند از علائم دیگر بیماری‌ها؛ همچون آسیب‌های شنوایی مربوط به کهولت سن، وارد شدن صدمه به گوش و یا وجود اختلال در سیستم گردش خون باشد.

هرچند وزوز گوش ممکن است بسیار آزاردهنده باشد، اما این اختلال نشانه وجود مشکلات جدی نبوده و ممکن است به دلیل پروازهای هوایی یا قرار گرفتن در محیطی پر سروصدا ایجاد شود.

انواع مختلف وزوز گوش

woman-closed-eyes-plugging-her-ears-1675150060

این اختلال به‌طورکلی 2 نوع دارد که در ادامه به‌صورت جداگانه به آن‌ها خواهیم پرداخت.

۱. وزوز گوش حساس به صدا

این پرسش که آیا سروصدای زیاد وزوز گوشتان را تشدید می‌کند یا خیر، بستگی به این دارد که شما به کدام نوع وزوز گوش مبتلا هستید. بسیاری از افراد، از وزوز گوش حساس به صداهای بلند رنج می‌برند. همان‌طور که از اسمش پیداست، قرار گرفتن در معرض صداهای شدید می‌تواند علائم وزوز گوش را (که همان زنگ زدن، سوت کشیدن و … هستند) بدتر کند.

مطلب پیشنهادی  بهترین درمان گیاهی وزوز گوش 🌱

در رابطه با سفرهای هوایی این‌گونه افراد، ازآنجاکه صدای موتور بسیاری از هواپیماها جزو صداهای بلند محسوب نمی‌شود، احتمال اینکه افراد مبتلابه وزوز گوش حساس به صدا از صدای موتور هواپیما اذیت شوند بسیار کم است. بااین‌حال، برای افرادی که از وزوز گوش حساس به صداهای معمولی رنج می‌برند، سفرهای هوایی ممکن است آزاردهنده باشند.

۲. وزوز گوش حساس به ارتفاع

اکثر افرادی که تجربه سفر با هواپیما را داشته‌اند، با کیپ شدن گوش‌ها هنگام کاهش و افزایش ارتفاع هواپیما نیز آشنایی دارند. اما اگر مبتلا به اختلال وزوز گوش هستید، کیپ شدن گوش می‌تواند تبدیل به دردسر شود. دلیل اینکه گوشتان می‌گیرد درواقع شیپور استاش واقع در گوشتان است که کارش را به‌طور طبیعی انجام می‌دهد. شیپور استاش برای یکسان‌سازی فشار هوای درون گوش میانی‌تان، از خود مقداری هوا از آزاد می‌کند.

اگر شیپور استاش گوش شما نتواند هوا را یکسان‌سازی کند، پرده صماخ گوشتان به دلیل خلأ ایجادشده در گوش داخلی، به طرزی غیرطبیعی کشیده می‌شود. این اتفاق می‌تواند باعث نابهنجار شدن صداها شده و گاهی اوقات نیز دردناک است. به‌علاوه، این کشش غیرطبیعی پرده صماخ می‌تواند علائم وزوز گوش را تشدید هم بکند.

آیا ممکن است سفر هوایی باعث تشدید اختلال وزوز گوش‌ها شود؟

اگر مبتلا به اختلال وزوز گوش هستید، سفر با هواپیما می‌تواند برایتان تبدیل به تجربه‌ای ناراحت‌کننده شود. بسیاری از مسافران در هواپیما می‌توانند با آرامش به پشتی صندلی تکیه داده و استراحت کنند، اما این اختلال می‌تواند استراحت حین پرواز را برای افراد مبتلا، بسیار سخت کند.

هیچ‌کس نمی‌تواند سوار هواپیما شده و اختلاف فشار هوا را تجربه نکند. تغییر در فشار هوا می‌تواند بر گوش میانی و پرده صماخ فشار آورده و باعث ایجاد اختلالی معروف به «گوش هواپیما» شود. اختلال گوش هواپیما معمولاً همراه با عواملی همچون گرفتگی گوش، ناراحتی و پیچیدن صداها در گوش است. این اختلال می‌تواند بر هر دو گوش تأثیر گذاشته و در مدت‌زمان کوتاهی رفع می‌شود.

مطلب پیشنهادی  وزوز گوش و نکات درباره آن

چگونه از ابتلا به اختلال وزوز گوش جلوگیری کنیم؟

در بسیاری از موارد، اختلال وزوز گوش ناشی از عواملی است که نمی‌توان از آن‌ها جلوگیری کرد. بااین‌حال، تعدادی نکته برای احتیاط وجود دارند که باعث پیشگیری از بروز انواع خاصی از وزوز گوش می‌شوند:

۱. از محافظ شنوایی استفاده کنید
قرارگیری در معرض صدای بلند، با گذشت زمان می‌تواند به سلول‌های عصبی گوش آسیب رسانده و باعث ایجاد اختلالاتی چون وزوز گوش شود؛ بنابراین اگر محیط کار یا زندگی‌تان به‌گونه‌ای است که مدام در معرض صداهای بلند قرار دارید، حتماً از محافظ شنوایی استفاده کنید.

۲. صدای موسیقی را کم کنید
قرارگیری بلندمدت در معرض موسیقی با صدای بلند آن‌هم بدون هیچ‌گونه محافظ شنوایی- می‌تواند باعث ایجاد وزوز گوش شود.

۳. حواستان به سلامتی قلب و عروقتان باشد
ورزش منظم، رژیم غذایی مناسب و مراقبت از عروق خونی می‌تواند از اختلال وزوز گوش ایجادشده در اثر اختلالات سیستم گردش خون جلوگیری کند.

چگونه می‌توان اختلال وزوز گوش را درمان کرد؟

تعدادی راهکار وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها به‌عنوان درمان‌های وزوز گوش کمک بگیرید. این راهکارها عبارت‌اند از:

که مرکز تخصصی درمان وزوز گوش سمعک ترنم این امکان را برای شما فراهم کرده است تا به راحتی بتوانید از خدمات درمان وزوز گوش بهره مند شوید.

منابع

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 4 میانگین: 5]

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

WhatsApp
Facebook
Twitter
Email
LinkedIn
Telegram
Print