جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

طرف قرارداد با بیمه آتیه سازان

طرف قرارداد با بیمه آتیه سازان

مرکز تخصصی سمعک ترنم

کلینیک پیشرفته شنوایی سنجی و سمعک ترنم

Buy a hearing aid

تهیه سمعک

پس از اینکه میزان شنوایی شما توسط شنوایی شناس یا ادیولوژیست مورد بررسی قرار گرفت و برای بهبود افت شنوایی، نیاز به تهیه سمعک بود پس از گذراندن مراحل تجویز سمعک ، کلینیک ترنم شما را در تهیه سمعک متناسب با میزان کم شنوایی شما و آماده سازی و تنظیم آن همراهی میکند.

نماینده رسمی برند های معتبر سمعک دنیا، در کلینیک سمعک ترنم موجود، می باشد و شما خرید سمعک را با گارانتی بین المللی انجام می دهید. 

hr-best-hearing-aids

تهیه سمعک به چه چیزهایی بستگی دارد؟

از ابزارهای پزشکی میتوان به سمعک اشاره کرد که می تواند انواع مشکلات شنوایی را بهبود دهد؛ اما تهیه آن به عوامل مختلفی بستگی دارد و بر اساس میزان کم شنوایی فرد و نوع آن می‌توان سمعک را تجویز کرد. همچنین از آنجایی که خرید یک سمعک مناسب به نوع و میزان کم شنوایی افراد بستگی دارد در هر فرد نوع سمعک متفاوت است.

چطور مشاوره رایگان تهیه سمعک بگیرم؟

بعد از انجام شنوایی سنجی و سایر آزمون ها و بررسی نتایج آن ها ابتدا در مورد علت کم شنوایی شما و میزان کم شنوایی برای شما توضیح داده شد.

اگر روش‌های معالجه  بدون سمعک نیز وجود داشته باشد متخصصین کیلینیک، شما را راهنمایی میکنند. در صورت نیاز به تهیه سمعک به طور ساده شنوایی شناس، درباره سمعک و نحوه استفاده از آن و امکانات سمعک های مختلف توضیحات لازم را به شما می دهد.

مشاوره رایگان تهیه سمعک، بعد از معاینه برای شما انجام می شود و تمام مواردی که لازم است شما بدانید را کامل توضیح می‌دهند.

 مانند: علت به وجود آمدن کم شنوایی که می‌تواند  به عواملی چون سن، ضربه، جرم گوش، انواع بیماری ها، کری ناگهانی بستگی داشته باشد و در بین زمان مشاوره مشاوره به طور دقیق برای شما توضیح می دهد که چه نوع سمعکی برای کم شنوایی شما مناسب است و چگونه باید از آن استفاده کنید و تهیه سمعک چه مدل و برندی برای شما مناسب است

مراحل انتخاب سمعک مناسب چیست؟

برای انتخاب سمعک مناسب شما مراحلی مختلفی از تست ها وجود دارد که پس از طی کردن آنها بهترین نوع سمعک برای شما انتخاب  می شود.

 پس از انجام مراحل شنوایی سنجی و ارزیابی شنوایی شما اگر سطح شنوایی شما را کم تشخیص دهند و توسط کارشناس شنوایی آن را بررسی می‌کنند، سپس فعالیت های روزانه شما را مورد بررسی قرار می‌گیرد.

 به طور مثال بررسی می‌شود که: شما در طول روز به چه میزان در معرض صداهای بلند قرار میگیرید، در نهایت سلیقه شخصی شما برای انتخاب سمعک مورد توجه قرار می گیرد و براساس سلیقه ی شخصی شما و نوع سمعک مناسب شما سمعک متناسب را به شما پیشنهاد می دهند و میتوانید تهیه سمعک را انجام دهید.

چرا از کلینیک پیشرفته شنوایی سنجی و سمعک ترنم سمعک بخرم؟

شما می توانید با خیال راحت سمعک مناسب و مورد نیاز خود را در کلینیک شنوایی سنجی و سمعک ترنم تهیه کنید؛ زیرا در این کلینیک با انجام آزمایش های مختلف شنوایی سنجی با پیشرفته ترین دستگاه های موجود در ایران و متد های روز دنیا سطح کم شنوایی شما را تشخیص داده میشود و بر اساس نیاز شما بهترین نوع سمعک به شما معرفی می شود و قبل از تهیه هر گونه سمعک به طور کامل شما را با تمام ویژگی های سمعک مورد نیاز آشنا می کند.

نکته مهم :

این است که سمعک ترنم نماینده رسمی سمعک در ایران می باشد و شما مستقیما بدون هیچ واسطه ای تهیه سمعک را انجام میدهید.

تهیه سمعک

تهیه سمعک بر اساس شکل ظاهری آن چقدر است؟

امروزه سمعک ها بر اساس شکل ظاهری دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام از آن ها تفاوت هایی با هم دارند و ممکن است در کاربردی با هم متفاوت باشند به طور مثال:

خرید نامرئی :

سمعک نامرئی یکی از انواع سمعک ها است که تجویز آن با سایر مدل ها متفاوت است زیرا به عوامل شخصی مانند میزان کم شنوایی و اندازه یا شکل مجرای گوش بستگی دارد.

همانطور که که از نام این سمعک پیداست مخفی است و افراد دیگر نمی توانند آن را مشاهده کنند زیرا در عمق مجرای گوش قرار می گیرد، این نوع سمعک بر اساس تکنولوژی و قدرت، انواع مختلفی دارد اما به طور کلی می توان این سمعک را برای افرادی مناسب دانست که علاقه ای ندارد تا دیگران متوجه وجود سمعک در گوش آنها شوند.

تهیه سمعک پشت گوشی :

سمعک پشت گوشی در پشت گوش قرار میگیرد و به کمک لوله تیوپی که به قالب سمعک متصل می‌شود؛ صدا را به داخل مجرای گوش هدایت می کند.

دارای قسمت اصلی، قالب و لوله اتصال است که همه قطعات الکترونیکی آن و باتری در قسمت اصلی آن قرار می گیرد، لوله پلاستیکی سبک در پشت گوش قرار میگیرد و به قالب سمعک متصل می شود که این  لوله دارای انواع قطره های مختلفی است و معمولاً از جنس پلاستیک ساخته می شود.

تهیه سمعک جیبی :

می‌توان گفت که سمعک جیبی یکی از قدیمی‌ترین نوع سمعک است.

دلیل اصلی نامگذاری این سمعک این است که اجزای اصلی مانند میکروفون و تقویت کننده داخل جیب قرار می گیرد و ممکن است به لباس متصل شود و مانند سایر سمعک ها روی گوش قرار می گیرد سپس به کمک یک سیم صدا را به گوش انتقال می دهد این سیم معمولاً حالت Y یا V را دارد.

 کسانی است که دچار کم شنوایی های زیاد هستند و در سالمندانی که توانایی نگهداری سمعک در گوش خود را ندارد، میتوانند از این سمعک استفاده کنند.

این سمعک از مزایا و معایبی برخوردار است؛ به طور مثال می توان از مزایای آن به محکم بودن و داشتن طول عمر بیشتر باتری و کنترل راحت تر آنها به واسطه سایز بزرگ شان اشاره کرد همچنین معایب این نوع سمعک قابل دید تر بودن است و ممکن است به دلیل چسبیدن به لباس نویز یا صداهای آزاردهنده تولید کنند.

تهیه سمعک مدل هندزفری :

سمعک مدل هندزفری یک نوع سمعک بدون سیم است که از نظر ظاهری شبیه هندزفری های موبایل است، این نوع سمعک کاربرد بسیار راحتی دارد و به دلیل شکل ظاهری آن بسیار پرطرفدار است زیرا بیشتر افراد ترجیح می دهند که دیگران متوجه کم‌شنوایی آنها نشوند.

استفاده از سمعک مدل هندزفری ویژگی ها و مزیت های مختلفی دارد به طور مثال دارای قابلیت تنظیم خودکار تقویت صدا است و از تکنولوژی روز در تولیدات آن استفاده می شود، همچنین قابلیت برقراری ارتباط همزمان بین دو سمعک وجود دارد دارای ریموت کنترل است.

تهیه سمعک داخل گوشی :

سمعک داخل گوشی در داخل گوش قرار میگیرد و باعث بهبود برقراری ارتباط شنیداری در افراد می شود معمولاً این نوع سمعک ها به طور سفارشی تولید می‌شوند و متناسب با رنگ پوست افراد به وجود می آید.

انواع مختلفی دارند : که می‌توان با مشورت پزشک از مدل‌های مختلف استفاده کرد.

تهیه سمعک داخل کانال :

به طوری طراحی می شود که در قسمت پایینی یک سوم گوش خارجی قرار بگیرد که معمولاً دارای نخ های بی رنگ هستند که در هنگام گذاشتن و برداشتن از گوش به افراد کمک می کند.

 برای کم شنوایی های ملایم تا شدید و عمیق میتوان از سمعک داخل کانال استفاده می شود و از سمعک نامرئی کم بزرگتر است و در قسمت بیرونی مجرای گوش قرار می گیرد و قابل مشاهده است، این نوع سمعک بر خلاف ظاهر کوچکی که دارند. از قدرت بالایی برخوردار است و می‌تواند به انواع کم شنوایی ها کمک کند و دارای میکروفون های جهت دار است که باعث بهبود درک گفتار می شود.

تهیه سمعک قابل شارژ :

امروزه سمعک های قابل شارژ وجود دارد که در بین افراد بسیار محبوبیت پیدا کرد است؛ زیرا دوام باتری آنها بیشتر است و قابلیت شارژ مجدد را دارد این نوع سمعک نیازی به تعویض باتری ندارد و می توان هر شب سمعک را بر روی دستگاه شارژ قرار داد تا باتری آن دوباره شارژ شود.

استفاده از سمعک قابل شارژ دارای مزایای مختلفی است مانند عدم نیاز به تعویض باطری و قابلیت شارژ آسان آن اشاره کرد، همچنین می‌توان ۲۴ ساعت به طور مداوم از آن استفاده کرد.

خرید سمعک بر اساس تکنولوژی آن چگونه است؟

تهیه سمعک

 سمعک هوشمند :

سمعک های هوشمند از نسل جدید سمعک های دیجیتال هستند. که قابلیت تطبیق با شرایط و محیط های شنیداری مختلف را دارند، سمعک هوشمند توانایی تشخیص و جداسازی صدا و نویز را از یکدیگر دارد. معمولاً در شرایط سخت شنیداری به جای استفاده از دو کانال از ۸ کانال در این سمعک ها استفاده می شود، همچنین سمعک هوشمند با داشتن میکروفون جهت دار می توانند از بروز نویز های ناگهانی و صداهایی مانند صدای باد جلوگیری کند.

 سمعک فراهوشمند :

از برترین تکنولوژی های دنیا در سمعک های فراهوشمند استفاده میشود و باعث افزایش ویژگی‌های های فراهوشمند می‌شود. به طور مثال این سمعک توانایی آنالیز محیط انواع صداها را دارد و می تواند صدای مرد از زن را از هم تشخیص دهد و صدا های دور و نزدیک را مشخص کند و قابلیت جداسازی صداهای گفتاری را از سایر صداها را دارد، در این نوع سمعک ها از سطح پردازشی بالاتری استفاده می‌شود تا صدا با کیفیت بهتری به گوش برساند.

سمعک آنالوگ :

قبل از اینکه تکنولوژی پیشرفت کند، سمعک های آنالوگ تنها نوع سمعک موجود در بازار بود که می توانست به افراد کم شنوا کمک کند، می توان گفت که سمعک های آنالوگ یکی از رایج ترین نوع سمعک ها در گذشته بوده است که امروزه کمتر از آنها استفاده می شود.

نسبت به سایر سمعک ها هزینه کمتری دارند و طول عمر باتری آن ها بیشتر است همچنین از اجزای ساده تری ساخته شده‌اند که تعمیرات آنها بسیار ساده و کم هزینه است.

تنها تفاوتی که در بین سمعک های آنالوگ و انواع سمعک های دیجیتال پیشرفته وجود دارد در نوع فناوری و تکنولوژی به کار رفته و آنها برای تقویت صدا است.

سمعک دیجیتال :

یکی از انواع سمعک هایی است که می تواند به افراد کم شنوا کمک کند و شنوایی آنها را بهبود دهد این نوع سمعک بعد از سمعک های آنالوگ تولید شد و دارای کیفیت بالاتری نسبت به سمعک آنالوگ است. این سمعک دارای سه قسمت گیرنده، مدار پردازشی و میکروفون یا بلندگو است که انرژی آن را باتری تامین می کند، همچنین دارای قابلیت تنظیم صدا در فرکانس‌های مختلف است و می تواند گفتار را واضح تر کانال و نویزهای محیط را کاهش دهد

تهیه سمعک برند های مختلف

امروزه در سرتاسر جهان برندهای مطرحی وجود دارد که بهترین نوع سمعک  را تولید می کنند  و می توان گفت که در این عرصه بسیار موفق هستند مانند:

سمعک زیمنس آلمان :

یکی از پیشرفته ترین شرکت ها در زمینه شنوایی و تولید دستگاه های شنوایی کمپانی سمعک زیمنس آلمان است که بهترین و پیشرفته ترین نوع صنعتی را تولید می کند که در این شرکت از جدیدترین تکنولوژی ها برای تولید سمعک استفاده می شود. البته این شرکت جدیدا در سنگاپور تحت عنوان سیگنیا سنگاپور فعالیت خود را ادامه میدهد.

سمعک سونیک :

سونیک برند آمریکایی است که انواع سمعک ها را تولید میکند این شرکت توانایی تولید سمعک های با کیفیت بالا را دارند و می تواند به بیمارانی که افت شنوایی شدید و عمیقی دارد کمک کند همچنین دارای ظاهری زیبا و جذاب است.

سمعک برنافن :

در کشور سوئیس تولید می شود که در تولیدات این سمعک از به روزترین تکنولوژی ها استفاده می شود و توانایی اتصال به انواع تلفن های همراه را دارد و می تواند به راحتی صدای اطراف را اسکن کند و به راحتی و جداگانه به گوش برساند.

سمعک ریونت ژاپن :

 ژاپن از به روزترین تکنولوژی استفاده می کند و انواع مختلفی از  سمعک ها را تولید می‌کند و می تواند به راحتی به افراد کم شنوا کمک کند.

سمعک اتیکن :

به گونه ای طراحی شده است که می‌تواند کیفیت صدا را بهبود ببخشد و از طریق بلوتوث می تواند به انواع دستگاه ها اتصال پیدا کند و توانایی کاهش نویز و صدای اطراف را دارد همچنین سمعک اتیکن این توانایی را به فرد می دهد که همزمان چند صدا را با هم گوش دهند، این سمعک دارای مدل های مختلفی است.

سمعک ریساند :

یکی از  پیشرفته ترین و خلاق ترین  شرکت در تولید سمعک در دنیا است و می توان گفت که در حال حاضر یکی از بزرگترین تولیدکنندگان سمعک در سطح جهان است.

سمعکهای ریساند قابلیت شارژ شدن را دارند و می تواند به انواع گوشی ها از جمله گوشی های آیفون اتصال پیدا کند و انواع فایل های صوتی و موسیقی را به طور مستقیم در اختیار این کاربران قرار می دهد.

سمعک ویدکس :

شرکت های دانمارکی؛ امروزه در تولید انواع سمعک ها صاحب نام هستند. سمعک های ویدکس کاملاً دیجیتال هستند و می توان گفت اولین نوع سمعک کاملاً دیجیتال داخل گوشی در دنیا است، همچنین در تولیدات این سمعک از به روزترین تکنولوژی های روز دنیا استفاده می شود.

سمعک فوناک :

بر اساس تمام نیازهای افراد کم شنوا تولید می‌شود و دارای سمعک های دیجیتال است و  در تولیدات آن از از به روزترین تکنولوژی ها استفاده شده است تا بتواند گفتار و و صداهای محیط را به بهترین شکل بهبود و به بهترین شکل به گوش افراد برسد.ت

تهیه سمعک

مراحل تهیه سمعک به چه عواملی بستگی دارد؟

برای تهیه یک سمعک مناسب باید به عوامل مختلفی توجه کنید تا بتوانیم مناسب ترین نوع سمعک را انتخاب کنید، ابتدا باید با انجام انواع تست ها و آزمایش های شنوایی سنجی نوع کم شنوایی و میزان آن را با مشورت پزشک بررسی کنید. سپس بر اساس نوع فعالیت روزانه مانند میزان ارتباط شما با افراد یا میزان صداهایی که در محیط اطراف شما وجود دارد می توانید بهترین نوع سمعک را انتخاب کنید، 

همچنین یکی از عواملی که میتواند تاثیر مستقیم بر نظر شما در تهیه سمعک داشته باشد سلیقه شخصی شما است که می توانید نوع سمعک را انتخاب کنید. به طور مثال می توانید سمعک های نامرئی را انتخاب کنیم که دیده نشوند و در نهایت برای خرید سمعک باید به بودجه خود توجه داشته باشید و بر اساس بودجه مد نظر بهترین سمعک را انتخاب کنید.

سمعک خوب برای من کدام است؟

یکی از سوال هایی که همیشه از پزشکان و متخصصان پرسیده می شود این است که چه سمعکی برای من مناسب است، اگر بخواهیم به طور دقیق به این سوال پاسخ بدهیم می توان گفت که تنها راه تشخیص سمعک خوب و مناسب، مراجعه به شنوایی شناس است تا با بررسی وضعیت شنوایی شما بهترین نوع سمعک را به شما معرفی کند.

همچنین به این نکته توجه داشته باشید که همیشه گران بودن سمعک یا به روز بودن آن دلیل بر مناسب بودن آن برای شما نیست. در برخی مواقع استفاده از یک سمعک معمولی و ارزان می‌تواند مشکل شنوایی شما را برطرف کند. بنابراین همیشه باید به این نکته توجه داشته باشید که قبل از استفاده از هرگونه و تجهیزات پزشکی ابتدا باید با یک کلینیک شنوایی سنجی معتبر مشورت کنید.

ویژگی های سمعک از لحاظ تکنولوژی

سمعک ها از نظر تکنولوژی بسیار پیشرفت کرده اند و ویژگی ها و قابلیت های آن ها افزایش پیدا کرده است و می توانند در کنار بهبود صدا فواید دیگری نیز داشته باشند پس در تهیه سمعک این نکته را در نظر بگیرید.

بیشتر سمعک ها، دارای قابلیت بلوتوثی و وایرلس هستند؛ می توان آن را به راحتی به انواع موبایل، تلویزیون یا تبلت متصل کرد، این قابلیت بسیار کاربردی است و میتواند و انجام کارهای روزمره به افراد کمک کند. 

به‌طور مثال : فردی که دچار کم شنوایی باشد برای گوش دادن به موسیقی در هنگام دویدن باید سمعک خود را در بیاورد اما با وجود قابلیت بلوتوث سمعک می تواند به راحتی در هنگام دویدن با سمعک خود موسیقی گوش دهد.

استفاده از انواع تکنولوژی ها در تولید یک سمعک می‌تواند فواید ای مانند تنظیم صدا و قابلیت تطابق و جداسازی صداها را از یکدیگر داشته باشد همچنین می تواند صداهای گفتار را برای فردی که دچار کم شنوایی است تقویت کند تا به راحتی بتواند با محیط اطراف خود ارتباط برقرار کند.

محدوده قیمت برای خرید سمعک به چه میزان است؟

قیمت سمعک بر اساس شرکت و کمپانی تولید کننده و تکنولوژی که در آن به کار رفته بسیار متفاوت است به همین دلیل هر چه تکنولوژی به کار رفته در سمعک پیشرفته تر باشد، قیمت سمعک بالاتر می رود اما باید به این نکته توجه داشت که اندازه سمعک تاثیر چندانی در قیمت آن ندارد.

برای تهیه سمعک به کجا مراجعه کنم ؟

از پیشرفته ترین کلینیک ها در حوزه شنوایی در ایران، کلینیک پیشرفته ی شنوایی سنجی و سمعک ترنم است. که می تواند برای انتخاب سمعک و درمان کم شنوایی به شما کمک کند. همچنین کلینیک پیشرفته شنوایی سنجی و سمعک ترنم دارای نمایندگی رسمی بهترین برند های سمعک در دنیا می باشد. که باعث می شود شما مستقیما و بدون واسطه تهیه سمعک را انجام دهید.

برای خرید سمعک ابتدا لازم است تا سطح کم شنوایی خود را بررسی کنید. سپس بر اساس آن با مشاوره مرکز شنوایی شناس بهترین نوع سمعک مورد نیاز خود را انتخاب کنید، اگر قصد تهیه سمعک خوب و کاربردی را برای خود دارید حتما با مراجعه به کلینیک شنوایی شناس و سمعک ترنم مشاوره رایگان بگیرید.

گارانتی و خدمات پس از فروش سمعک در کلینیک ترنم چگونه است؟

کلیه سمعک های عرضه شده در کلینیک شنوایی سنجی و سمعک ترنم دارای گارانتی بین المللی و خدمات پس از فروش می باشند و از این لحاظ یک امتیاز منحصر به فرد می باشد.

همکاری کلینیک پیشرفته شنوایی سنجی و سمعک ترنم با بیمه ها چگونه است؟

مدارک لازم را جهت ارسال به شرکت های بیمه و دریافت کمک هزینه سمعک را برای شما، کلینیک شنوایی سنجی و سمعک ترنم انجام میدهد و شما میتوانید پس از تهیه سمعک برای دریافت از بیمه خود اقدام کنید.

در مراقبت از سمعک چه نکاتی را رعایت کنیم؟

برای نگهداری از سمعک خود باید نکات کلیدی را رعایت کنید تا طول عمر سمعک  افزایش پیدا کند. به طور مثال : از خیس شدن سمعک خودداری کنید یا در هنگامی که سمعک بر روی گوش شما قرار دارد از اسپره های مو استفاده نکنید، همچنین در محیط های گرم و مرطوب سمعک را در طول روز دو مرتبه از گوش خارج کرده و آن را تمیز کنید. توجه داشته باشید که سمعک را در معرض حرارت قرار ندهید و از افتادن یا پرت کردن آن خودداری کنید.

درکلینیک شنوایی سنجی و سمعک ترنم شما می توانید با خیال راحت سمعک مناسب و مورد نیاز خود را تهیه کنید؛ زیرا در این کلینیک با انجام آزمایش های مختلف شنوایی سنجی با پیشرفته ترین دستگاه های موجود در ایران و متد های روز دنیا سطح کم شنوایی شما را تشخیص داده میشود و بر اساس نیاز شما بهترین نوع سمعک به شما معرفی می شود و قبل از خرید هر گونه سمعک به طور کامل شما را با تمام ویژگی ها ی سمعک مورد نیاز آشنا می کند. نکته مهم این است که سمعک ترنم نماینده رسمی سمعک در ایران می باشد و شما مستقیما بدون هیچ واسطه ای خرید سمعک را انجام میدهید.

تنها راه تشخیص سمعک خوب و مناسب مراجعه به متخصص شنوایی سنجی است تا با بررسی وضعیت شنوایی شما بهترین نوع سمعک را به شما معرفی کند. همچنین به این نکته توجه داشته باشید که همیشه گران بودن سمعک یا به روز بودن آن دلیل بر مناسب بودن آن برای شما نیست. در برخی مواقع استفاده از یک سمعک معمولی و ارزان می‌تواند، مشکل شنوایی شما را برطرف کند. بنابراین همیشه باید به این نکته توجه داشته باشید که قبل از استفاده از هرگونه و تجهیزات پزشکی ابتدا باید با یک کلینیک شنوایی سنجی معتبر مشورت کنید.

کلینیک پیشرفته ی شنوایی سنجی و سمعک ترنم یکی از پیشرفته ترین کلینیک ها در حوزه شنوایی در ایران است. که می تواند برای انتخاب سمعک و درمان کم شنوایی به شما کمک کند. همچنین کلینیک پیشرفته شنوایی سنجی و سمعک ترنم دارای نمایندگی رسمی بهترین برند های سمعک در دنیا می باشد که باعث می شود شما مستقیما و بدون واسطه تهیه سمعک را انجام دهید.

3 دیدگاه

  1. محسن گفته:
    30 آذر 1402

    بسیار عالی مرسی از مقالتون

    پاسخ
  2. علی فراهانی گفته:
    14 دی 1402

    سلام روزتان بخیر من برای تهیه و تجویز سمعک به کلینیک شما آمده بودم شنوایی شناس خیلی برخورد خوبی داشتند سپاس از خدماتتون

    پاسخ
    • samaktaranom@gmail.com گفته:
      14 دی 1402

      سلام علی عزیز. مرسی از نظرتتون خوشحالیم از اینکه کمکتون کردیم.

      پاسخ

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *