جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

طرف قرارداد با بیمه آتیه سازان و کانون بازنشستگان تامین اجتماعی

طرف قرارداد با بیمه آتیه سازان و کانون بازنشستگان تامین اجتماعی

مرکز تخصصی درمان وزوز گوش

کلینیک پیشرفته شنوایی سنجی و سمعک ترنم

Tinnitus

درمان وزوز گوش

وزوز گوش یا Tinnitus به صدای زنگ زدن، سوت کشیدن یا وزوز کردن در گوش گفته می شود.

گاهی‌اوقات علت وزوز گوش، انسداد یا گرفتگی گوش در اثر تجمع زیاد جرم گوش، آسیب دیدگی پرده گوش یا ضربه است. در برخی موارد هم ممکن است، علت وزوز گوش استرس یا استفاده از داروهای مشخصی باشد. بااین‌حال، شایع‌ترین علت وزوز گوش کم شنوایی در اثر سن یا قرار گیری در معرض سر و صدای بلنداست.

hr-tinnitus

وزوز گوش چیست؟

اگر شما هم از وزوز گوش رنج می برید شاید تا به حال با مراجعه به مکان های متعدد و با صرف وقت  بسیارو هزینه های گزاف در نهایت با این جمله رو به رو شده باشید که “برو و سعی کن به وزوز گوش عادت کنی و با آن بسازی”. اما سوالی که ممکن است برای هر فردی در پاسخ به این جملات پیش آید این است که “چگونه می توانم با وزوز گوش خود سازش پیدا کنم؟” امروز قرار است کلینیک شنوایی سنجی، وزوز و تجویز سمعک ترنم شما را با جمله ی دیگری آشنا کند “برای بسیاری از افراد، وزوز گوش، با تشخیص صحیح علت زمینه ای ایجاد کننده آن و بر طرف کردن آن علت زمینه ای یا سایر درمان های توانبخشی که منجر به کاهش و پوشش وزوز و سازش پذیری نسبت به آن میشوند بهبود پیدا می کند.”

وزوز گوش به صدا هایی گفته می‌شود که فرد آن را در گوش یا سر خود حس میکند بدون این که هیچ منابع صوتی خارجی ای آن را در محیط اطراف فرد تولید کند. صدای وزوز و سوت گوش ممکن است به طور متناوب یا پیوسته در گوش شنیده شود و همین طور میزان بلندی آن متغیر باشد.

طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی وزوز گوش در جایگاه دهم بیماری های مزمن سالمندان قرار دارد و از شایع ترین نشانه هایی است که معمولا همراه با کاهش شنوایی می باشد.

بر اساس اخرین براورد هاحدود 15-20 درصد کل جمعیت جهان دچار وزوز گوش هستند.

به طور خلاصه:

وزوز گوش به حالتی گفته می شود که فرد صداهایی را در گوش خود احساس می کند اما منبعی برای ایجاد این صداها در محیط اطراف فرد پیدا نمی شود.

صدا هایی که فرد از آنها رنج می برد ممکن است طیفی وسیعی از صدا ها را شامل شوند که الزما شبیه صدای “وزوز” نباشند مانند صدای صوت، باد، جریان آب، دیگ زودپز، غرش، هیس هیس، تق تق و …

فرد ممکن است وزوز خود را در یک گوش، دو گوش و یا در هر نقطه­‌ای از سر احساس کند.

وزوز گوش ممکن است حالت نوسانی داشته باشد یا قطع و وصل شود یا به صورت یک صدای ممتد درک شود. در برخی از موارد حتی می تواند حالت ضربانی و نبض مانند داشته باشد.

وزوز گوش می تواند به تنهایی بروز کند یا همراه با سایر علائم مانند سرگیجه، احساس فشار در گوش، کم شنوایی، گرفتگی عضلات، گوش درد و …… خود را نشان دهد.

معمولا در شرایط سکوت وزوز گوش قابل درک تر است بنابر این اکثر بیماران از این موضوع شکایت دارند که وزوز گوش آنها به هنگام خواب آزار دهنده است و در روند خواب و استراحت آنها اختلال ایجاد می کند. اما وزوز گوش می تواند اثرات بسیار مخرب تری بر زندگی شخصی، خانوادگی و اجتماعی افراد داشته باشد.

وزوزگوش عموماً در افراد مسن که دچار عارضه پیرگوشی شده اند یا افرادی که دارای مشاغل پر سر و صدا هستند یک مشکل شایع است اما می تواند در گروه های مختلف سنی به صورت های گوناگونی مشاهده شود.

این بیماری حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد افراد را درگیر می کند. طبق آخرین داده ها و آمار های موجود در ایران از هر 100 نفر 17 نفر وزوز گوش دارند که این آمار بسیار قابل توجه و حائز اهمیت است.

رفع وزوزگوش

علایم وزوز گوش

هنگامی که شما در گوش خود صداهایی مانند زنگ زدن یا وزوز کردن و همچنین صدای سوت کشیدن را بدون یافتن هیچ منبعی برای تولید آن در محیط حس کنید ممکن است دچار وزوزگوش شده باشید، که این مشکل می‌تواند علت های مختلفی داشته باشد و به دلایل مختلف به وجود آید.

به این نکته توجه داشته باشید که وزوز گوش صدای است که هیچگونه منشأ خارجی ندارد و ممکن است در هر نقطه  از سر یا در هر یک از گوش ها شنیده شود.

آیا وزوز گوش خطرناک است؟

موضوعی که در زمینه وزوز گوش باید مورد توجه قرار گیرد این است که وزوز گوش خود به تنهایی یک بیماری محصوب نمی شود، بلکه وزوز گوش یک نشانه از طیف خیلی گسترده ای از بیماری های زمینه ای مختلف می تواند باشد. اگر بخواهیم این مسئله را با بیان یک مثال برای شما شرح دهیم باید در نظر گرفت وزوز گوش دقیقا مثل درد معده یا دندان است. یعنی وقتی معده یا دندان یک فرد درد می گیرد، درد معده یا دندان خود یک بیماری نیست بلکه نشان دهنده یک آسیب مثل زخم معده یا پوسیدگی دندان است.

گرچه وزوز گوش امری ناخوشایند است اما در بیشتر موارد نشان دهنده یک بیماری خطرناک نیست. بیمارانی که از وزوز گوش رنج میبرند، به ویژه در شرایطی که وزوز را فقط در یک گوش خود احساس می می کنند، باید حتما  حداقل یک مرتبه تحت بررسی ها و معاینات مختلف پزشکی قرارگیرند.

عوامل ایجاد کننده وزوز گوش چیست؟

همان طور که خدمت شما توضیح داده شده عوامل زمینه ای مختلفی می توانند در بروز وزوز گوش نقش داشته باشند. در زیر تعدادی از این عوامل زمینه ای به صورت اختصار برای شما بیان می شود :

-جرم فشرده یا متراکم شده در کانال گوش

-وجود جسم خارجی مانند دانه تسبیح در کانال گوش

-پارگی پرده گوش

-التهاب و عفونت گوش میانی

-اتواسکلروزیس یا سفت شدن استخوانچه های گوش میانی

-کلستاتوم یا کیست گوش

-اختلل در عملکرد شیپور استاش

-اسپاسم و گرفتگی عضلات گوش میانی

-منییر یا فشار گوش

-فیستچول پری لنف یا نشت مایع گوش

-بیماری خود ایمنی گوش داخلی

-التهاب و عفونت گوش خارجی

-کم شنوایی ناشی از نویز

-کم شنوایی ناشی از سن

-کم شنوایی حسی-عصبی

-کم شنوایی انتقالی

-کم شنوایی ناگهانی یا سکته گوش

-تومور های گوش مانند تومور گلوموس

-التهاب و عفونت عصب شنوایی

-تومور های عصب شنوایی یا ناحیه زاویه پلی-مخچه ای مثل شوانوم وستیبولار

-التهاب و عفونت سینوس ها

-مصرف برخی داروهای دارای خاصیت سمی برای گوش مانند برخی آنتی بیوتیک ها، آسپرین و …..

-قرارگیری در معرض برخی مواد شیمایی دارای خاصیت سمی برای گوش

-تغیر ناگهانی در فشار هوا

-افزایش یا کاهش فشار درون جمجمعه

-بیماری های مغز و اعصاب مانند سکته مغزی و …

-ضربه به سر و گردن

-افزایش یا کاهش سطح ترشح برخی هورمون ها

-کمبود برخی مواد معدنی و ویتامین های بدن مانند منیزیم، ویتامین D3 و …

-اختلالات خونی مانند کم خونی، غلظت خون، چربی خون و …

-اختلالات متابولیک مانند دیابت

-بیماری های کبدی یا کلیوی

-پوکی استخوان به ویژه استخوان پوشاننده ی کف گوش میانی

-اسپاسم و گرفتی عضلات گردنی

-اختلال در عملکرد مفصل فکی-گیجگاهی

-بیماری های اعصاب و روان مانند افسردگی، اضطراب و استرس و …..

-بدشکلی یا شکل نگرفتن مادرزادی برخی عروق سر و گردن

-گرفتگی و تنگی برخی عروق سر و گردن

-فشارخون بالا یا پایین

-بیماری های ویروسی مانند کرونا

-آلرژی و حساسیت 

… .

همان طور که مشاهده می کنید عوامل زمینه ای بسیار متعددی می توانند در ایجاد وزوز گوش دخیل باشند اما باید به این نکته توجه داشته که در اکثر موارد وزوز گوش ناشی از کم شنوایی ناشی از نویز یا کم شنوایی ناشی از سن است.

وزوز گوش چگونه ایجاد می شود ؟

پیرامون چگونگی ایجاد وزوز گوش محققین نظریه های متعددی را با توجه به عامل ایجاد کننده وزوز گوش ارائه کرده اند. در ادامه شما را با جدید ترین یافته های علمی و معتبر در زمینه چگونگی ایجاد وزوز گوش آشنا می کنیم.

-در در بیش از 80 درصد موارد وزوز گوش با کم شنوایی ایجاد می شود. در افرادی که سیستم شنیداری آنها در اثر اعوامل مختلف مانند افزایش سن، آسیب صوتی، قرارگیری در معرض مواد شیمایی، مصرف داروهای دارای خاصیت سمی و … دچار آسیب شده و فرد به کم شنوایی مبتلا شده است، به علت کم شنوایی، ورودی شنوایی از گوش به مغز دیگر مانند گذشته نیست و مغز صدا ها را با توجه به میزان کم شنوایی فرد کمتر از گذشته دریافت می کند. نواحی از مغز که مسئولیت پردازش اطلاعات شنیداری قسمت هایی از سیستم شنیداری که دچار کم شنوایی شده اند را برعهده دارند بر اساس قانون جبران مرکزی دچار بیش فعالی یا آفزایش فعالیت به صورت غیرعادی شده تا فقدان اطلاعات ورودی شنیداری مناسب به مغز را جبران کنند. در نتیجه این رخداد فرد این افزایش غیر عادی فعالیت مغزی را به صورت وزوز گوش درک می کند.

-یکی از دلایل شایع وزوز گوش آسیب سلول‌های مویی گوش داخلی یا رشته های ظریف عصب شنوایی در اثر عوامل مختلف مانند آسیب صوتی یا کهولت سن است. اگر موهای ظریف سلول های مویی گوش داخلی خم، ژولیده یا شکسته شوند، یا عصب شنوایی دچار آسیب و تغیر در فعالیت عادی خود شود ممکن است این ساختار های آسیب دیده سیگنال‌های الکتریکی تصادفی و غیرعادی به مغز ارسال کنند که موجب وزوز گوش گردد.

-در مورد وزوز های گوش های که حالت ضربانی دارند معمولا درگیری و اختلال در سیستم عروقی محتمل است. عروق خونی ممکن است در اثر اخلالات مادرزادی دچار بدشکلی شده باشند یا این که به علت مشکلات مختلفی مانند رسوب پلاگ ها در عروق دچار گرفتگی شوند. این عوامل می توانند باعث شوند خون با فشار بیشتری نسبت به گذشته از نواحی اطراف گوش عبور کنند در نتیجه بیمار صدای جریان خون درون عروق بدن خود را به صورت وزوز ضربانی که همزمان با ضربان قلب است درک کند.

-مفصل فک در ساختار سر انسان درست در کنار گوش قرار گرفته است در نتیجه هر گونه اختلال در عملکرد این مفصل که منجر به تولید صدا شود می تواند باعث گردد فرد آن صدا را به صورت وزوز درک کند.

تحقیقات جدید به وضوح نشان می دهند که سیستم حسی-پیکری که وضعیت اندام ها و عضلات، تغیرات لامسه، تغیرات دما و …. را به مغزمخابره می کنند دارای یک سری ارتباطات عصبی با سیستم شنوایی است. از این رو در بسیاری از موارد درد و گرفتگی در عضلات سر و گردن می تواند منجر به ایجاد وزوز گوش شود. این بیماران معمولا با حرکت گردن یا ماساژ عضلات گردن می توانند میزان بلندی وزوز گوش خود را تا حدودی تغیر دهند.

وزوز گوش

عوارض وزوز گوش چیست؟

وجود وزوز گوش می تواند تاثیر چشمگیری بر روی کیفیت و سبک زندگی افراد بگذارد اگرچه ممکن است که وضعیت یک فرد با فرد دیگر متفاوت باشد اما در صورت ابتلا به وزوز گوش احتمال بروز علائم زیر وجود دارد:

-ایجاد استرس و اختلال در خواب

-بروز اختلال در تمرکز و حافظه

-ایجاد کج خلقی

-بروز بیماری های مانند افسردگی

بروز هر کدام از این عوارض می‌تواند تاثیر منفی بر روی سطح زندگی افراد بگذارد.

بهترین مرکز درمان وزوز گوش

کلینیک شنوایی، وزوز و سمعک ترنم، با دارا بودن واحد تخصصی وزوز گوش به صورت کاملا حرفه و تخصصی آماده خدمت رسانی به بیماران ارجمند و خانواده های گرامی آنان می باشد.

-کلینیک ترنم مجهز به بروز ترین و مدرن ترین دستگاه های تخصصی ارزیابی و توانبخشی وزوز گوش روز دنیا است.

-کلینیک ترنم دارای متبحر ترین متخصصین شنوایی شناسی است که به صورت کاملا تخصصی برترین آموزش ها را در زمینه وزوز گوش دیده اند.

-کلینیک ترنم تنها کلینیک شنوایی سنجی، وزوز گوش و تجویز سمعک طرف قرارداد با بیمه آتیه سازان و کانون بازنشستگان تامیین اجتماعی استان تهران در کشور است.

-سابقه درخشان کلینیک ترنم و رضایت بی شمار بیماران گرامی مراجعه کننده به این کلینیک خود گواهی بر این موضوع است.

-با توجه به این موضوع که عوامل ختلفی می توانند سبب بروز وزوز گوش شوند، برای تشخیص و درمان وزوز گوش احتیاج به یک تیم چند تخصصی است که شامل متخصصین شنوایی شناسی، گوش،گلو و بینی، مغز و اعصاب، قلب و عروق، روانپزشک، فیزیوتراپی و … می باشد. کلینیک ترنم با در نظر گرفتن اهمیت این موضوع سعی کرده است از متخصصین مختلف در زمینه وزوز گوش برای همکاری ویا ارجاء بهره جسته تا از سردرگی بیماران و خانواده های محترم آنها کاسته شود و زمینه آسایش بیماران عزیز هرچه بیشتر فراهم گردد.

درمان وزوز گوش

مراحل  درمان وزوز گوش

مشاوره :

در این مرحله شما با یک متخصص شنوایی شناسی که به صورت کاملا تخصصی در مورد وزوز گوش تمامی آموزش های لازم را دیده است ملاقات می کنید. ابتدا متخصص شنوایی شناسی با پرسش سوالات گوناگون در زمینه های مختلف در تلاش است تا یک تاریخچه کامل و جامع از ماهیت وزوز گوش شما و روند تغیرات آن به دست آورد. همچنین تمام بیماری های زمینه ای، سبک زندگی، دارو هایی که مصرف می کنید، درمان هایی که تا به حال برای وزوز گوش خود دریافت کردید و … مورد بررسی قرار می گیرند. در این مرحله بیمار یک پرسشنامه در مورد وزوز گوش خود را تکیل می کند تا میزان تاثیر وزوز گوش بر زندگی فردی، اجتماعی و شغلی شما مشخص گردد.

ارزیابی و تشخیص :

همان طور که خدمت شما همراهان گرامی به طور کامل توضیح داده شد وزوز گوش صرفا یک بیماری نیست بلکه نشانه ای از طیف بسیار گسترده ای از اختلالات و عوامل زمینه ای می تواند باشد. پس می توان نتیجه گرفت مهم ترین مرحله در مجموعه مراحل درمان وزوز گوش، ارزیابی و تشخیص اختلالات  یا عوامل زمینه ای است که سبب بروز وزوز گوش شده اند. ارزیابی هایی که ممکن است در این مرحله برای شما انجام شود شامل :

-ارزیابی کامل سیستم شنوایی

-ارزیابی کامل وزوز گوش

-آزمایش برخی فاکتورهای خونی

MRI- مغز

-ارزیابی مفصل فکی-گیجگاهی

-ارزیابی عضلات گردن

-آنزیوگرافی عروق خونی

-برسی کامل ساختار های مختلف حلق و گوش میانی

توجه : در این مرحله ممکن است برای برخی ارزیابی های تخصصی و تشخیص هرچه دقیق تر نیاز باشد بیمار به سایر متخصصین ارجا داده شود. در این صورت با توجه اولویت همکاری تیمی و چند تخصصی در کلینیک ترنم، بیمار بدون سردرگمی به سایر متخصصین همکار با کلینیک ترنم ارجا داده می شود.

درمان :

هنگامی که علت زمینه ای که منجر به بروز وزوز گوش می شود تشخیص داده شد، در کلینیک شنوایی، وزوز گوش ترنم برای شما یک طرح درمان برنامه ریزی می شود و به صورت کاملا تخصصی اما به زبان ساده بیمار را با ماهیت وزوز که از آن رنج می برد و طرح درمانی مناسب او آشنا می شود.

روش های درمانی وزوز گوش در سمعک ترنم

تجویز سمعک:

در بیمارانی که عامل زمینه ای وزوز گوش انها کم شنوایی است می توان بیان کرد که تجویز سمعک، بهترین راهکار درمانی ممکن با بیشترین درصد موفقیت است. سمعک با تقویت صوتی که فراهم می کند باعث می گردد اصواتی که تا به حال بیمار قادر به شنیدن آنها نبوده است مجددا برای مغز قابل شنیدن گردند در نتیجه نواحی از مغز که به علت کاهش ورودی شنوایی، دچار اختلال در عملکرد شده اند مجددا فعال شده و عملکرد طبیعی خود را پیدا می کنند. همچنین سمعک با قابل شنیدن ساختن اصوات زمینه ای مانند صدای کولر یا صدای ترافیک سبب پوشش صدای وزوز بیمار می شود و از میزان ازاردهندگی وز وز گوش بیمار به طور محسوسی می کاهد.

تجویز مسکر:

مسکر وسیله است که با تولید یک سری اصوات که برای تولید آنها برنامه ریزی شده است سبب پوشش وزوز گوش می شود در نتیجه در کوتاه مدت به عنوان مسکن عمل کرده و منجر به تسیکن وزوز گوش بیمار می شود. در استفاده طولانی مدت از مسکر متخصص شنوایی تلاش می کند با ایجاد یک سری تغییرات عصبی در سیستم شنوایی به مغز بیمار آموزش دهد که صئای وزوز گوش را به صورت یک صدای خنثی در نظر بگیرد و دیگر صدای وزوز گوش برای بیمار ازاردهنده نباشد.

صدا درمانی :

در این روش متخصص شنوایی با توجه به نتایج ارزابی هایی که انجام شده اند یک سری اصوات به صورت کاملا اختصاصی و منحصر به فرد برای بیمار طراحی می کند. بیمار باید روزانه به میزان مشخصی که درمانگر او توصیه می کند به این اصوات گوش دهد. درست مانند تجویز مسکر، صدا درمانی نیز در بازه زمانی کوتاه مدت با اثر پوششی که بر روی وزوز گوش بیمار دارد از ازار دهندگی وزوز گوش بیمار به طور قابل توجی می کاهد اما در بازه زمانی به دنبال ایجاد یک سری تغیرات عصبی در سیستم شنیداری بیمار است که در نهایت منجر به این شوند که مغز بیمار صدای وزوز را یک صدای خنثی در نظر بگیرد و هیچ توجی به آن نداشته باشد.

موسیقی درمانی :

در افرادی که دارای شنوایی نرمال هستند این روش یکی از بهترین و موثر ترین روش های موجود است. در این روش متخصص شنوایی متناسب با توجه به شرایط اختصاصی هر بیمار و با توجه به قانون مهار جانبی که توسط متخصص شنوایی به طور کامل برای بیمار توضیح داده می شود دست به ایجاد یک سری تغیرات در موسیقی های مورد علاقه بیمار میزند و از بیمار می می خواهد که روزانه در یک بازه زمانی مشخص به موسیقی های طراحی شده گوش دهد. گوش دادن به این موسیقی ها علاوه بر این که لذت بخش هستند زمینه ی آرامش بیمار را فراهم می کنند، سبب می شوند نواحی از مغز بیمار که دچاربیش فعالی شده به فعالیت عادی خود بازگشته و رفته رفته از بلندی و آزاردهنگی وزوز گوش بیمار کاسته شود.

لیزر تراپی یا لیزر درمانی :

در این روش درمانی در طی چند جلسه متوالی که بنابر تشخیص متخصص مربوطه تایین می گردد، از طرق کانال گوش پرتوهای نوری لیزرکم توان که کاملا خفیف  و بی خطرهستند مستقیما به نواحی مجاور ساختار حلزون در گوش بیمار تابانده می شوند. این مسئله سبب می شود یکی سری واکنش های فتوبیولوژییک ترمیمی مانند کلاژن سازی و سنتز ATP در سلول های مویی آسیب دیده حلزون رخ دهد از طرفی پرتو های لیزر سبب افزایش دما در ناحیه حلزون شده و خون رسانی به سلول های مویی را افزای ش می دهند در نتیجه در طی جلسات متوالی رفته رفته از بلندی و آزاردهنگی وزوز گوش بیمار کاسته شود.

نورومدولاسیون بایمودال (الکتریکی و صوتی):

در این نوع از شیوه درمانی در طی جلسات متعدد و با استفاده از یک دستگاه که به طور اختصاصی برای این امر طراحی شده است، یک سری جریان های الکتریکی بسیار ضعیف و کاملا بی خطری با استفاده از الکترود قاشق مانند که روی زبان قرار می گیرد به عصب واگ بیمار ارسال می شود و در نتیجه این عمل ورودی حسی سیستم حسی-پیکری بیمار دسخوش تغیرات کنترل شده ای می شود. همزمان یک سری اصوات طراحی شده نیز از طریق هدفون به گوش بیمار ارسال می گردد و سبب تحریک سیستم شنیداری بیمار میشود. با استفاده از این روش فعالیت عصبی عنواحی مربوط به وزوز گوش در مغز مجددا تنظیم و تعدیل می شود در نتیجه از ازاردهندگی وزوز گوش بیمار به طور محسوس و قابل توجی کاسته می شود. طبق آخرین مقالات علمی این روش بر حدود بیش از 90 درصد بیماران که کاندید مناسبی برای این شیوه ی درمانی بوده اند موثر بوده است.

مشاوره :

در مورد وزوز گوش معضلی که همواره درمانگر با آن باید مقابله کند این است که بیار بیش از آنچه که ضرورت دارد به وزوز گوش خود توجه می کند. اگر بخواهیم این موضوع را با یک مثال برای شما توضیح دهیم، جغرافی دانان معتقد هستند از یک کوه عظیم یخ 10 درصد آن فقط قابل روئیت است و 90 درصد آن زیر آب است. آزاردهنگی وزوز گوش هم درست مانند یک کوه یخ است که 10 درصد آن صدایی است که بیمار می شنود و 90 درصد آزاردهنگی وزوز ناشی از توجه شدیدی است که بیمار به صدای وزوز می کند که قابل روئیت نیست. در تمامی اصول توانبخشی وزوز درمانگر تللاش می کند تا با پاسخ به تمامی سوالات بیمار و بر طرف کردن نگرانی ها و دق دقه های بیمار دیدگاه بیمار نسبت به وزوز گوشش را تغیر دهد و بیشتر به واقعیت نزدیک کند تا از توجه زیاد بیمار بر وزوز گوشش بکاهد. درست مانند فردی که به علت کم بینایی مجبور به استفاده از عینک است. فریم عینک در ابتدا یک محدودیت برای محیط بینایی فرد است اما وقتی بیمار به وجود فریم در محیط بینایی خود عادت می کند، دیگر این محدودیت را احساس نمی کند یا لااقل این محدودیت برای او آذار دهنده نیست.

دارو درمانی :

در این لحظه که این مقاله درحال نوشته شدن است هیچ دارویی هنوز به طور صد در صدی انحصارا برای درمان وزوز گوش به بازار عرضه نشده اما این به این معنا نیست که دارو ها در درمان وزوز کممک کندده نیستند. برای بیمارانی که وزوز گوش آـن ها منجر به اختلالات خواب، افسرگی، اضطراب و استرس و … شده است دارو درمانی و استفاده از دارو های اعصاب و روان می تواند بسیار موثر واقع شود و از تاثر وزوز بر زنگی آنها بکاهد. همچنین دارودرمانی در برطرف کردن برخی عوامل زمینه مانند کم خونی، کاهش فشار گوش، پرکاری تیروئید می تواند بسیار موثر باشد. یک سری دارو ها نیز جنبه مکمل دارند و می توانند در سیر پروسه بهودی بیمار موثر باشند.

درمان وزوز گوش

در نتیجه

وزوز گوش یکی از مسائل آزار دهنده ای است که برخی مردم امروزه با آن دست و پنجه نرم می کنند، می تواند علت های مختلفی داشته باشد بهتر است برای درمان این مسئله ابتدا علت آن ار پیدا کنید و بر اساس آن درمانی تاثیرگذار انتخاب کنید توصیه می شود که این کار تحت نظر متخصص شنوایی شناسی انجام شود تا به بهترین شکل این مشکل برطرف شود.

مرکز تخصصی درمان وزوز گوش کلینیک ترنم  یک مرکز پیشرفته برای درمان وزوز گوش می باشد که با کارشناسان متخصص شنوایی شناسی و دستگاه های پیشرفته در این زمینه فعالیت می نماید. برای اطلاعات بیشتر می توانید با تلفن 09190796878 تماس حاصل نمایید.

سوالات متداول

اگر شما هم به طور مداوم صداهای مانند وزوز یا زنگ رو در آن گوش خود احساس میکنید دچار وزوز گوش شده اید این مشکل می‌تواند عوارض جانبی بسیاری را برای شما به همراه داشته باشد که تاثیر منفی بر روی سبک زندگی شما می گذارد.

مرکز تخصصی درمان وزوز گوش کلینیک ترنم  یک مرکز پیشرفته برای درمان وزوز گوش می باشد که با کارشناسان متخصص شنوایی سنجی و دستگاه های پیشرفته در این زمینه فعالیت می نماید. برای اطلاعات بیشتر می توانید با تلفن 86046125 تماس حاصل نمایید.

گاهی‌ اوقات علت وزوز گوش، انسداد یا گرفتگی گوش در اثر تجمع زیاد جرم گوش، آسیب دیدگی گوش یا ضربه است. در برخی موارد هم ممکن است، علت وزوز گوش استرس یا استفاده از داروهای مشخصی باشد. بااین‌حال، شایع‌ترین علت وزوز گوش کم شنوایی در اثر سن یا کم شنوایی ناشی از در معرض سر و صدای بلند قرار گرفتن است.

برای درمان وزوز گوش ابتدا باید علت بروز آن را بررسی کرد مراکز تخصصی درمان وزوز گوش می توانند با انجام انواع آزمایش ها و تست ها علت بروز وزوز گوش را تشخیص دهند. معمولاً برای تشخیص علت وزوز گوش از آزمایش های زیر استفاده می کنند: شنوایی سنجی، جنبش، آزمایشات تصویر برداری، تست های آزمایشگاهی ؛ با انجام هر کدام از این روش ها متخصص می تواند علت بروز وزوز گوش شما را تشخیص دهد و سپس بر اساس آن از روش‌های درمانی مختلفی برای شما استفاده کند تا این مشکل برطرف شود.

3 دیدگاه

  1. نیکا گفته:
    11 آبان 1402

    خیلی خوب بود مرسی از مقالتون

    پاسخ
  2. فاطمه گفته:
    12 اردیبهشت 1403

    آیا وزوز گوش خطرناکه؟ من چند وقتی هست که بعضی وقتا دچار وزوز گوش در گوش چپم میشم

    پاسخ
    • samaktaranom@gmail.com گفته:
      12 اردیبهشت 1403

      سلام روزتون بخیر. معمولا نه، اما در موارد نادر میتونه علامت یه مشکل جدی تر باشه. برای اطلاعات بیشتر و مشاوره وزوز گوش با شماره 09190796878 تماس بگیرید تا شنوایی شناسان ما بتوانند به شما کمک کنند.

      پاسخ

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *